Go360 предлага студентски и младежки програми в цял свят. Ние сме номер 1 с най-богато портфолио от програми и дестинации.

 

Освен популярната програма за културен обмен в САЩ Work&Travel, ние предлагаме и програми за работа, пътуване и обучение в Англия, Исландия, Франция, Испания, Канада, Норвегия. Освен програми за работа, пътуване и обучение предлагаме също така и доброволчески програми за Индия и Южна Африка.

Нашата цел е да предоставим повече възможности на младежите и студентите не само да пътуват, но и да придобиват нови умения, знания, социални контакти.

 

Всички членове на екипа ни (семейството) са любители на културния обмен, затова те се стремят да помагат на другите да реализират собствените си мечти да работят, да пътуват и да учат в чужбина.

Ние вярваме, че хората трябва да следват своите страсти и да бъдат непокорни в своите занимания. Мисията ни е да направим света по-достъпен за маладежите, които искат да живеят, учат, работят и придобиват опит на места, за които другите мечтаят.

 

Следвайки пътя си неусетно се връщаме там от където сме тръгнали! Go 360!

КОНСУЛТИРАНЕ

Помагаме да избереш точната програма

УЛЕСНЕН ПРОЦЕС

Бързо и без излишни документи

ФИНАНСИРАНЕ

Банков кредит или разсрочено плащане

ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ

Важно е твоето желание

ГЪВКАВОСТ

Съобразяваме всичко с вашето свободно време

ПОМОЩ

Готови сме да помогнем винаги

За връзка с нас

Контакти

ул. Йордан Йосифов 11 /партер/

Студентски град, 1700
София, България

тел.: +359 892 306 360
Skype: office.go360

Последвайте ни

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Twitter

Партньори

© Copyright 2018 by Go360 Work and Travel